التخطي إلى المحتوى

الهجرة الي استراليا لا تتطلب العديد من المهارات، فعليك فقط اتباع التعليمات وجمع النقاط ، تعتبر استراليا حلم للعديد من المواطنين فى بلاد العالم الثالث، فتعد استراليا من افضل الدول اقتصادياَ واجتماعياَ وتشهد نمواَ اقتصادي كبير فى السنوات الماضية، وتحتاج للعديد من العمالة الماهرة، واصحاب الشهادت .

مطلوب منك عشان تهاجر لاستراليا تحقق الشروط التاليه :-

١- تكون مهنتك من المهن المطلوبة في استراليا علي موقع ANZSECO Search.
2- لو عمرك اقل من ٢٥ تاخد ٢٥ نقطه لو اقل من ٣٣ تاخد ٣٠ نقطه و لو اقل من ٤٥ تاخد ٢٥ نقطة .
٣- شهادتك الجامعية تديك ١٥ نقطة ، و الدبلومه تديك ٥ زياده .
٤- لو خبرتك ٣ سنين تاخد ٥ نقط و لو ٥ سنين تاخد ١٠ نقط و لو ٨ سنين تاخد ١٥ نقطة و لو ١٠ سنين تاخد ٢٠ نقطة .
٥- قدرتك في الانجليزي عن طريق امتحان معتمد زي ايليتس او بي تي اي ، تكون جايب ٦ في كل قسم ده شرط عشان تفتح ملف هجرة، و كل درجة زياده ب ١٠ درجات .

عدد الدرجات اللازمه للهجرة الى استراليا

  • الي بحسب و يلاقي نفسه مجمع ٦٠ نقطة يقدر يهاجر ماعدا بعض التخصصات احيانا بيطلبوا ٧٠ او ٦٥ نقطة ، رد و وضحلي تجميعة نقطك ازاي و عوضك باقي التفاصيل.
  • تكلفة الهجرة بدون اي وسيط مجرد تخلص ورق و من غير حتي حجز تذكرة السفر تقريبا بتبدا من ١٢٠ الف جنيه
    المبلغ ده رسوم استخرج التاشيرة بيتم تسديدها مباشرة الي جهة اعتماد تخصصك و الخارجية الأسترالية او ما يسمي ادارة الهجرة، و هناك مش بتروح علي اي وظائف انت بتروح تدور .

التعليقات

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.